top of page
Terana 1 kl.png
Warehouse DIY.png
Food 1.jpg

 Schonere voorraden, minder afschrijvingen, een propere   winkel door actief luchtreinigen 

KOSTENBESPARINGEN EN MEER EFFICIENCY DOOR MINDER LUCHTVERVUILING BINNEN DE RETAIL

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt uiteraard ook voor de risico's en gevolgen van stof binnen winkels en groothandels. Maar denk zeker ook aan het tegengaan van ongewenste geuren (emballage) door schimmelgroei of de verspreiding van bacteriën. Of het tegengaan van de overdracht van virussen bij de kassa. (Corona / Covid-19) Passende maatregelen (inzet van luchtreinigers met HEPA, UVC, Ionisatie of zelfs aPCO) zijn noodzakelijk. Een vuile winkel met stoffige producten in het schap, of een vieze geur vanuit de emballage resulteert in minder verkopen. 

Uitdagingen retail

Niet kunnen voldoen aan hoge eisen aangaande een nette / schone product presentatie en opslag

  • Door de actief de lucht te reinigen creëert u een schonere en hygiënische verkoopomgeving / opslag. Producten en stellingen raken minder snel vervuild. De winkel is schoner en gezonder. 

Voldoen aan steeds strenger wordende certificerings eisen

  • Door de inzet van luchtreinigers voldoet de omgeving uw opslag/ompak/productielocatie aan de hoge normen die door veelal externe controleurs en auditoren gehanteerd worden. 

Kostenbesparingen

  • Door het schonere werkklimaat worden de hoeveelheid schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, het aantal bedrijfsonderbrekingen, het ziekteverzuim en het energieverbruik verlaagd.

Productievere medewerkers

  • Door de inzet van luchtreinigers ontstaat een meer gezond werkklimaat met vele voordelen tot gevolg. Bovendien worden de motivatie en tevredenheid van het personeel verhoogd en dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de verleende diensten.

Energie-efficiëntie

  • Naleving van de strenge milieu-eisen en kostenbesparingen door het gebruik van duurzame en energiezuinige oplossingen. De luchtreinigers kennen geen emissie. Minder lucht dient geconditioneerd te worden met lagere energiekosten tot gevolg. En dit terwijl de lucht schoner is. 

WILT U OOK EEN SCHONE WINKEL?

bottom of page