Stof luchtreiniger retail, magazijn, winkel, bouwmarkt

Terana 1 kl.png
Warehouse DIY.png
Food 1.jpg

KOSTENBESPARINGEN EN MEER EFFICIENCY DOOR MINDER STOF BINNEN DE
RETAIL

Schonere voorraden, minder afschrijvingen door actief luchtreinigen 

Uitdagingen retail

Niet kunnen voldoen aan hoge eisen aangaande een nette / schone product presentatie en opslag

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland creeert u een schonere en hygiënische verkoopomgeving / opslag. Producten en stellingen raken minder snel vervuild. 

Voldoen aan steeds strenger wordende certificerings eisen

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland voldoet de omgeving uw opslag/ompak/productielocatie aan de hoge normen die door veelal externe controleurs en auditoren gehanteerd worden. 

Kostenbesparingen

  • Door het schonere werkklimaat worden de hoeveelheid schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, het aantal bedrijfsonderbrekingen, het ziekteverzuim en het energieverbruik verlaagd.

Productievere medewerkers

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland.com ontstaat een meer gezond werkklimaat met vele voordelen tot gevolg. Bovendien worden de motivatie en tevredenheid van het personeel verhoogd en dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de verleende diensten.

Energie-efficiëntie

  • Naleving van de strenge milieu-eisen en kostenbesparingen door het gebruik van duurzame en energiezuinige oplossingen. De oplossingen van Clean Air Nederland.com kennen geen emissie. Minder lucht dient geconditioneerd te worden met lagere energiekosten tot gevolg. En dit terwijl de lucht schoner is. 

WILT U OOK EEN SCHONE WINKEL?