top of page
FITNESS SPORTSCHOOL
Barbell.jpg
fitness-classes-in-gym

 Beter, vrijer ademhalen en minder klachten 

 transpiratiegeuren door actieve luchtfiltering met ionisatie 

KOSTENBESPARINGEN EN MINDER RISICO DOOR ACTIEVE LUCHTFILTERING BINNEN DE FITNESS / SPORTBRANCHE

Uitdagingen

Niet kunnen voldoen aan hoge eisen aangaande een nette / schone sportomgeving 

  • Door de inzet van luchtreinigers voorzien van HEPA-filters / UVC / Ionisatie creëert u een schonere en hygiënische sportomgeving. Toestellen en de gym zelf raken minder snel vervuild. Er is minder sprake van ongewenste geuren en risico's aangaande ziekte overdacht. Dit maakt het voor u mogelijk om hoge standaarden na te leven en een betrouwbare kwaliteit te waarborgen.

Voldoen aan steeds strenger wordende certificerings eisen

  • Door de inzet van luchtfilters voldoet de omgeving uw sportlokatie aan de hoge normen die door veelal externe controleurs, auditoren en uw klanten gehanteerd worden. U voldoet continu aan de strenge eisen met betrekking tot een schone omgeving, terwijl de inspanningen met wel 70% kunnen worden verlaagd. Dit door eenvoudig de hoeveelheid stofdeeltjes, geuren en bacteriën te reduceren.

Kostenbesparingen

  • Door het schonere klimaat worden de hoeveelheid schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, het aantal bedrijfsonderbrekingen, het aantal klachten en het energieverbruik verlaagd.

Gezonde sport en werkomgeving

  • Door de luchtreinigers met HEPA / UVC ontstaat een meer gezond sportklimaat met vele voordelen tot gevolg. Bovendien worden de motivatie en tevredenheid van gasten en personeel verhoogd en dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de verleende diensten.

Energie-efficiëntie

  • Naleving van de strenge milieu-eisen en kostenbesparingen door het gebruik van duurzame en energiezuinige oplossingen. Onze zeer efficiënte luchtreinigers kennen geen emissie. Minder lucht dient geconditioneerd te worden met lagere energiekosten tot gevolg. En dit terwijl de lucht schoner is. 

WILT U OOK BETER, VRIJER ADEMHALEN EN MINDER KLACHTEN OVER ZWEETLUCHTJES?

bottom of page