Over CleanAirNederland.com

Clean Air Nederland.com is ontstaan vanuit een droom ooit een eigen bedrijf te willen starten. Liefst in de wereld van luchtfiltratie en optimalisatie want in deze branche had ik reeds enkele jaren met veel  plezier en succes rondgelopen.

 

Toen ik in het voorjaar van 2019 kennis maakte met het Zweedse bedrijf NJORD en zich de kans voordeed was de keuze snel gemaakt. 

NJORD levert kwalitatief hoogwaardige luchtreinigers als ook een DUSTBINDER die een breed scala aan verontreinigende stoffen om u heen effectief verwijderen/aan de oppervlakte bindt. Opvallend is de aantoonbaar hoge CADR (Clean Air Delivery Rate) en het doordachte ontwerp. Door samenwerking met andere producenten kan ik tussentijds een breed scala aan oplossingen aanbieden. Technieken welke verder gaan dan enkel fijnstof maar ook de problemen aanpakken aangaande geuren, bacteriën, schimmels, dieselemissie, VOC's, geuren, ethyleengas, geuren en meer.

Met NJORD haalde ik in een klap meer dan 100 jaar ervaring, expertise en servicegerichtheid binnen. Samen maken we het mogelijk om u effectieve luchtreinigingsoplossingen te bieden. Neem contact met ons op over uw probleem met betrekking tot binnenlucht, wij bellen dan zo snel mogelijk terug:

Met schone groet

Joes van Hees

Clean-Air Nederland.com

Terana 1 kl.png
pand.jpg

Waalwijkse CLEAN-AIR NEDERLAND.COM verkrijgt DISTRIBUTEURSSCHAP van NJORD Clean-Air Solutions

NJORD Clean-Air AB is in 2018 het snelstgroeiende luchtfiltratie bedrijf van Zweden. Ze produceren en verkopen sinds 2018 industriële luchtfiltratie units welke rondzwevend (fijn)stof uit de lucht verwijderen als ook een Dustbinding Cleaning Agent (zeep) welke stof “vastbind” aan de vloer. Beide producten zorgen er voor dat de stofdruk binnen een ruimte tot wel 80% gereduceerd kan worden. Niet alleen zorgt dit voor meer tevreden werknemers maar ook voor een andere voordelen welke ontstaan doordat de werkomgeving schoner is. “De luchtfilterunits kenmerken zich door hun autonome werking. Er is geen buis, afvoer of andere bouwkundige aanpassing nodig om de units te plaatsen” zo verteld Clean-Air Nederland.com eigenaar Joes van Hees vol trots. De NJORD producten worden vooral toegepast binnen de industrie en logistiek.

Clean Air Delivery Rate
Bij het vergelijken van verschillende luchtreinigingssystemen, is de beste methode om de systemen te vergelijken op basis van hun CADR (Clean Air Delivery Rate of in gewoon Nederlands; hoeveelheid schone lucht per uur) Om een hoge CADR te krijgen, is een systeem nodig dat zowel een hoog luchtvolume kan leveren als in de loop van de tijd een hoge mate van filtering kan behouden. Volgens Van Hees zijn er leveranciers die hard aandringen dat ze een goede luchtstroom hebben en anderen die erop aandringen dat ze een goede mate van scheiding hebben. Voor de klant is het echter absoluut cruciaal om ervoor te zorgen dat het systeem beide heeft, dwz een hoog luchtvolume en een hoge mate van filtering, en dat de leverancier kan garanderen dat het systeem in de loop van de tijd geen luchtvolume of filterresultaat verliest. Het luchtzuiveringssysteem dat in de loop van de tijd maximale CADR levert in verhouding tot de totale prijs inclusief energieverbruik, en andere belangrijke parameters (zoals bijvoorbeeld geluid), is het beste. 

Van Hees is reeds jaren actief in de wereld van luchtfilterapparatuur. Vanuit een markant pand in de Waalwijkse Grotestraat startte hij op 1 april 2019 Clean-Air Nederland.com